Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Ελεύθεροι οι ληστές που σακάτεψαν τον καρκινοπαθή υπεύθυνο σε βενζινάδικο – Ξεσπά η κόρη του

Λαμία: Ελεύθεροι οι ληστές που σακάτεψαν τον καρκινοπαθή υπεύθυνο σε βενζινάδικο – Ξεσπά η κόρη του

Η άγρια ληστεία σε βενζινάδικο στη Λαμία είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους δράστες που αφέθηκαν ελεύθεροι…

Η ληστεία σημειώθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου του 2023 σε βενζινάδικο στη Λαμία. Οι δράστες ήθελαν να βάλουν τζάμπα βενζίνη και όταν ο υπεύθυνος αρνήθηκε, βγήκαν από το αυτοκίνητο και τον σακάτεψαν στο ξύλο. Όπως λέει η κόρη του, ο πατέρας της είναι καρκινοπαθής και προσπαθούσε να προστατέψει το πρόσωπό του. Δύο από τους ληστές έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας αλλά δεν κατέληξαν στη φυλακή. Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω.

Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί».

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας από τους Ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του βενζίνη και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του κάνουν ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις