Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Επανέφεραν στη ζωή βρέφος 15 ημερών που έχασε τις αισθήσεις μπροστά στους γονείς του

Λαμία: Επανέφεραν στη ζωή βρέφος 15 ημερών που έχασε τις αισθήσεις μπροστά στους γονείς του

Θρίλερ στη Λαμία για ένα βρέφος 15 ημερών. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης, επανέφεραν το αγγελούδι που νωρίτερα είχε καταρρεύσει μπροστά στους γονείς του…

Μάχη με τον χρόνο στη Λαμία, για ένα βρέφος μόλις 15 ημερών. Το νεογνό έχασε τις αισθήσεις του, στο σπίτι που έμενε και ευτυχώς δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Μέσα στον πανικό τους, οι γονείς αντέδρασαν ψύχραιμα και σωστά. Τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ για να σπεύσει ασθενοφόρο, αλλά και στην αστυνομία για να στηθεί επιχείρηση, ώστε να μπουν σε δυσάρεστες περιπέτειες από την κίνηση στους δρόμους. Όλα πήγαν καλά και το μωρό έφτασε έγκαιρα στα χέρια των γιατρών.

Όπως είπαν οι γονείς το παιδί τους, έχασε τις αισθήσεις του μπροστά τους, στο διαμέρισμα που μένουν στην βόρεια πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, μέσα σε λίγη ώρα, πλήρωμα με διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο όπου και παρέλαβε το αγοράκι προκειμένου να το μεταφέρει σε νοσοκομείο. Ταυτόχρονα ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άνοιξε τον δρόμο ώστε να μην δημιουργηθεί παρακώλυση στο δρόμο και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και βρίσκεται για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το παιδάκι επανήλθε και είναι καλά στην υγεία του με τις καρδιές των γονιών του και όσων συμμετείχαν στο συμβάν να επιστρέφουν στην θέση τους. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις