Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Γέννησε με ένα τρόπο που δεν φανταζόταν ποτέ – Έσπασαν τα νερά σε παράδρομο της εθνικής οδού

Κορονοϊός - Εμβόλια: Ποια πρέπει να κάνουν οι έγκυες και πότε

Η 33χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η γέννα της στη Λαμία ήταν απρόβλεπτη και επεισοδιακή…

Η νεαρή κατάλαβε πως θα γεννήσει ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της, με τα λεπτά που ακολούθησαν να είναι σίγουρο πως τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της, δεν πρόκειται να τα ξεχάσουν ποτέ. Από τους πόνους που αισθάνθηκε μέχρι το πρώτο κλάμα του μωρού της, που άκουσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα από οδηγό, ο οποίος είπε ότι βρίσκονται στον παράδρομο της Εθνικής Οδού έξω από τη Λαμία και ότι έσπασαν τα νερά της εγκυμονούσας γυναίκας του και δεν γνωρίζουν αν θα προλάβουν να πάνε στο νοσοκομείο της πόλης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όσα περιπολικά και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. ήταν διαθέσιμα εκείνη την ώρα έσπευσαν για να συνδράμουν, ώστε να φτάσει όσο πιο γρήγορα το αυτοκίνητο με την εγκυμονούσα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι αστυνομικοί έκλεισαν φανάρια και κομβικές διασταυρώσεις και το αυτοκίνητο του ζευγαριού συνοδεία περιπολικών με σειρήνες έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί είχαν ενημερωθεί για το επείγον περιστατικό και ήταν σε αναμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η 33χρονη δεν πρόλαβε να μπει ούτε καν μέσα στο νοσοκομείο και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις έφτασε έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Λαμίας. Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας και είναι μια χαρά στην υγεία τους.

Πρόκεται για τη δεύτερη επεισοδιακή και απρόβλεπτη γέννα του τελευταίου 24ωρου, καθώς στον Βόλο μια μητέρα γέννησε μόνη στην εξώπορτα του σπιτιού της (διαβάστε εδώ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις