Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: “Ξαναχτύπησαν” οι κλέφτες χαλκού και εγκλώβισαν τρένο στο Δομοκό

Λαμία: “Ξαναχτύπησαν” οι κλέφτες χαλκού και εγκλώβισαν τρένο στο Δομοκό
lamiareport.gr

Εκατοντάδες μέτρα από καλώδια της ηλεκτροκίνησης έκοψαν άγνωστοι με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ένα τρένο έξω από τη Λαμία.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 61 που πέρασε από το Δομοκό λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, αλλά λίγα χιλιόμετρα μετά ακινητοποιήθηκε όταν εντόπισε τα κομμένα καλώδια.

Παράλληλα από τις 21:00 το βράδυ έχει ακινητοποιηθεί μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου και η αμαξοστοιχία με αριθμό 60 και κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αναμένοντας να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να μπορέσει να συνεχίσει ταξίδι προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του ΟΣΕ διαβεβαιώνουν ωστόσο ότι έχουν ληφθεί οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για να αποκατασταθεί η συγκοινωνία το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα υπήρχαν ανάλογα χτυπήματα και μάλιστα συχνά στο κομμάτι Οινόης – Τιθορέας, με τους κλέφτες να κόβουν τα καλώδια ηλεκτροκίνησης για να πουλάνε το χαλκό.

Όμως, τελευταία είχαν σταματήσει και τώρα οι άνθρωποι του ΟΣΕ ανησυχούν αφού ανοίγει καινούργιο μέτωπο σε άλλη περιοχή που οι δράστες δεν είχαν χτυπήσει.

πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ & lamiareport.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις