Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Λιποθύμησε στο τιμόνι στο κέντρο της πόλης – Τα λεπτά αγωνίας και ο γιατρός σωτήρας

Λαμία: Λιποθύμησε στο τιμόνι στο κέντρο της πόλης – Τα λεπτά αγωνίας και ο γιατρός σωτήρας

Αναστάτωση στη Λαμία με έναν οδηγό να καταρρέει στο τιμόνι την ώρα που οδηγούσε. Οι σκηνές που ακολούθησαν…

Μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στο κέντρο της Λαμίας, όταν νεαρός οδηγός ΙΧ λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Πατρόκλου.

Το συγκεκριμένο σημείο λόγω των έργων που γίνονται στην πλατεία Πάρκου, είχε μεγάλη κίνηση και αυτό από τη μία είχε ως αποτέλεσμα η ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού να γίνει άμεσα αντιληπτή, αλλά από την άλλη να μην μπορεί να προσεγγίσει εύκολα το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ πάντως κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα δίπλα στον άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του και κατάφεραν να τον συνεφέρουν, μαζί με τον ιδιώτη γιατρό Γιάννη Μαντζούκα που είχε ήδη βρεθεί στο σημείο όταν διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από τον κόσμο που είχε μαζευτεί.

Με τη χρήση σειρήνων και με τη συνδρομή των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό οδηγό στο Νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Δείτε στο επόμενο βίντεο, τι είπε στο LamiaReport ο γιατρός που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον λιπόθυμο νεαρό…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις