Τοπικά Νέα

Λαμία: Μέθυσαν και άρχισαν να σπάνε καθρέφτες παρκαρισμένων αυτοκινήτων (Φωτό)!

Τα τρία φιλαράκια από τη Στυλίδα ήρθαν το βράδυ της Παρασκευής (11-03-2016) στη Λαμία για να διασκεδάσουν...

Γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, φεύγοντας για Στυλίδα μεθυσμένοι, άρχισαν να σπάνε μερικούς καθρέπτες από αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο δρόμο τους. Σύμφωνα με την αστυνομία “χτύπησαν” τουλάχιστον 13 οχήματα, στις οδούς Καποδιστρίου, Λεβαδίτου, Παλαιολόγου και Θερμοπυλών. Κάποιος όμως είδε τους νεαρούς να κινούνται ύποπτα με το αυτοκίνητό τους και έδωσε τα στοιχεία στην αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας την επόμενη ημέρα τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου οι νεαροί αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι αυτοί είναι οι δράστες. Οι τρεις 20χρονοι από τη Στυλίδα κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα