Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση – Η αντίδραση της γυναίκας όταν είδε τους αστυνομικούς!

Λαμία: Μεθυσμένο ζευγάρι προκάλεσε αναστάτωση – Η αντίδραση της γυναίκας όταν είδε τους αστυνομικούς!

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (23-09-2018) στην Βόρεια Λαμία και πιο συγκεκριμένα στα Γαλανέϊκά…

πίσω από το 17ο δημοτικό σχολείο, στην συμβολή των οδών Σίφνου και Φίτσιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα ζευγάρι μεσηλίκων -πιθανότατα υπό την επήρρεια αλκοόλ- αναστάτωσαν την γειτονιά φωνάζοντας και ερίζοντας για ένα κινητό τηλέφωνο!

Κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο του -λεκτικού- επεισοδίου, (σύμφωνα με μαρτυρίες), η γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος σε άσχημη κατάσταση αφού δεν μπορούσε καλά-καλά να σταθεί στα πόδια της, ενώ και ο άνδρας δεν παρουσίαζε καλύτερη εικόνα.

Περίοικοι και καταστηματάρχες κάλεσαν σε πρώτη φάση το ΕΚΑΒ μιας και θεώρησαν ότι κινδύνευε η σωματική τους ακερααιότητα.Την στιγμή ωστόσο που έσπευσαν στο σημείο οι διασώστες, αμφότεροι (γυναίκα και άνδρας) αρνήθηκαν την διακομιδή τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα παρότι η εικόνα τους μαρτυρούσε το αντίθετο. Λίγο αργότερα οι άνδρες του ΕΚΑΒ αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, ζήτησαν και την συνδρομή της αστυνομίας. Στο σημείο -άμεσα- βρέθηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τέσσερις άνδρες προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη.

Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν οι αστυνομικοί αποχώρησαν. Η γυναίκα παρέμεινε στο έδαφος δίπλα σε μια κολώνα και συνέχισε να κλαίει, αρνούμενη την οποιαδήποτε βοήθεια είτε από τα νεαρά παιδιά που βρέθηκαν στο σημείο είτε από ενήλικους της περιοχής. Ο άνδρας αποχώρησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις