Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: “Μπλόκο” σε 10 κιλά ηρωίνης με 4 συλλήψεις – Χειροπέδες σε ηγετικά στελέχη της σπείρας [pics]

Λαμία: “Μπλόκο” σε 10 κιλά ηρωίνης με 4 συλλήψεις – Χειροπέδες σε ηγετικά στελέχη της σπείρας [pics]

Σημαντική επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή των συναδέλφων τους, του Β’ Τμήματος Τροχαίας Θερμοπυλών Λαμίας…

του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Άμεσης Δράσης Φθιώτιδας, με την εξάρθρωση συμμορίας που πραγματοποιούσε εμπορία ναρκωτικών. Σε επιχείρηση που έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/10) στην Εθνική Οδό έξω από τη Λαμία, συνέλαβαν τα 3 ηγετικά στελέχη της και 1 ακόμη μέλος της συμμορίας, ενώ με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων, βρήκαν και κατάσχεσαν πάνω από 10 κιλά ηρωίνης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με τον εντοπισμό ενός ΙΧ αυτοκινήτου όπου επέβαιναν ένας 22χρονος, μία 18χρονη και ένας 25χρονος, τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, που λειτουργούσαν ως προπομπός λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έπονταν με οδηγό έναν 38χρονο.

Ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 20 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 κιλών και 275 γραμμαρίων.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις