Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Νταλίκα πήρε λάθος δρόμο και «σφήνωσε» στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Νταλίκα πήρε λάθος δρόμο και «σφήνωσε» στο κέντρο της πόλης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Λαμίας προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας μια νταλίκα, αφού ο οδηγός της πήρε λάθος κατεύθυνση. Με την βοήθεια αστυνομικών και διερχόμενων πολιτών, το μεγάλο όχημα κατάφερε να «απεγκλωβιστεί» και να κατευθυνθεί προς την δυτική έξοδο της πόλης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το LamiaReport, σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (20/9) στο κέντρο της Λαμίας. Ένας οδηγός νταλίκας, με ρουμάνικες πινακίδες, πήρε λάθος κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Καλυβίων, και μέσω Γεωργίου Πλατή, έφτασε στην οδό Αβέρωφ στη συμβολή με τη Σατωβριάνδου, δύο τετράγωνα μακριά από την πλατεία Πάρκου.

Η νταλίκα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αναστρέψει και να φύγει από την διαδρομή που ακολούθησε στην αρχή, αντιμετωπίζοντας φυσικά και το πρόβλημα των παρκαρισμένων όσο και της κίνησης που λόγω της ώρας ήταν αυξημένη. Τελικά – όπως αναφέρει το LamiaReport – με τη βοήθεια αστυνομικών και διερχόμενων πολιτών, η νταλίκα γύρισε με την όπισθεν στην κατηφόρα της Σατωβριάνδου και μπόρεσε να μπει αντίθετα στην Αβέρωφ ώστε να βρει την δυτική έξοδο της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις