Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λαμία: Πέθανε μόνη και αβοήθητη στο σπίτι που έμενε

Λαμία: Πέθανε μόνη και αβοήθητη στο σπίτι που έμενε

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε στη Λαμία. Πώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι…

Συγκίνηση και θλίψη στη Λαμία για τον θάνατο 65χρονης γυναίκας. Συγγενείς και γείτονες είχαν ανησυχήσει επειδή δεν την είχαν δει και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, στο τηλέφωνο. Πήραν την απόφαση να μπουν στο σπίτι που έμενε και την εντόπισαν νεκρή.

Ο αιφνίδιος θάνατος Λαμιώτισσας 65 ετών, δηλώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου του 2023 το απόγευμα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Την άτυχη γυναίκα είχαν εντοπίσει λίγο νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις της, οικείοι της, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στη δυτική Λαμία και αμέσως ειδοποίησαν ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Από το ΑΤ Λαμίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παραγγέλθηκε ωστόσο η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις