Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Πέθανε ο 20χρονος γιος γνωστού οπερατέρ και φωτογράφου – Το σπαρακτικό αντίο της μάνας

Λαμία: Πέθανε ο 20χρονος γιος γνωστού οπερατέρ και φωτογράφου – Το σπαρακτικό αντίο της μάνας

Θλίψη στη Λαμία για τον θάνατο του 20χρονου Κωνσταντίνου. Ο άτυχος νεαρός πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο…

Τα λόγια της μητέρας ραγίζουν καρδιές. Μέσα σε λίγες λέξεις προσπαθεί να αποτυπώσει τον πόνο ψυχής που την διακατέχει για τη μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της. Αυτή του ίδιου του παιδιού της. Ο γιος της πάλευψε γενναία στη Λαμία, στα χέρια των γιατρών, σε μια μάχη όμως που ήταν άνιση. Η δύναμή του, στα δύσκολα είχε συγκλονίσει ακόμα και τους έμπειρους γιατρούς.

Βαρύ πένθος σε Λαμία και Δομοκό για την είδηση του πρόωρου θανάτου ενός 20χρονου νεαρού, που ήταν γιος φωτογράφου και καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού Κεντρικής Ελλάδας «Ένα».

Ο Κωνσταντίνος πάλεψε άνισα για χρόνια με τη δύσκολη αρρώστια που δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες και φύλο. Πάλεψε για χρόνια με αξιοπρέπεια και θάρρος, έχοντας πλάι, τους γονείς του και την αδερφή του.

Ο χαμός του βαραίνει πολύ τις καρδιές όλων όσοι τον γνώριζαν, καθώς στο σύντομο διάστημα που πέρασε από τη ζωή πρόλαβε να γνωρίσει κυρίως τη σκληρή και άδικη πλευρά της. Έλαβε όμως και πολλή αγάπη που θα τον συνοδεύει στο αιώνιο ταξίδι του.

Συντετριμμένη η μητέρα του τον αποχαιρετά: «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί μου! Ο μαχητής της ζωής ο μεγάλος ήρωας! Όπως έλεγε και η γιατρός σου: ο Ντίνος δεν θα φλερτάρει με τις κοπέλες αλλά με τη ζωή. Ξεκουράσου μικρή μου αγάπη! Σε περιμένει ο Αποστόλης, η Θεοδώρα να παίξετε».

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο σε αυτόν τον μαχητή της ζωής, σήμερα Τρίτη (28/11/23) στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στη Λαμία. Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Θα υπάρχει και σχετικός κουμπαράς έξω από την εκκλησία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις