Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο λιμενικός για τα ναρκωτικά στη Στυλίδα – «Ήταν ένα φιλικό μοίρασμα»

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο λιμενικός για τα ναρκωτικά στη Στυλίδα – «Ήταν ένα φιλικό μοίρασμα»

Προφυλακίστηκε ο αξιωματικός του λιμενικού σώματος που συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στις 30 Σεπτεμβρίου. Αντίθετα, με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι.

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα των δικαστηρίων Λαμίας και μετά από απολογίες περίπου 8 ωρών, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του λιμενικού. Σε ό,τι αφορά τον 6ο κατηγορούμενο που είχε συλληφθεί και ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, θα κληθεί να απολογηθεί το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του λιμενικού «οι συνομιλίες αφορούσαν την προμήθεια κάνναβης για δική μας χρήση και μια παρέα 5 – 6 ατόμων του συγκεκριμένου κοινωνικού κύκλου της Στυλίδας που ήταν συγγενείς και φίλοι. Ένα φιλικό μοίρασμα ναρκωτικών ουσιών. Τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων τόσο στον Πειραιά όσο και στη Στυλίδα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

Click4more: Πασίγνωστος ηθοποιός στο «πελατολόγιο» λιμενικού που «έσπρωχνε» κάνναβη

-257,9 γραμμάρια κάνναβη,
-10 δενδρύλλια κάνναβης,
-4,55 γραμμάρια κοκαΐνη,
-325 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
-πιστόλι με γεμιστήρα,
-μεταλλική σιδερογροθιά,
-57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου,
-κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim,
-4.800 ευρώ.
Οι ναρκωτικές ουσίες στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ τα 4.800 ευρώ θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις