Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Ρομά έριξε γροθιά σε 15χρονο κορίτσι για να του κλέψει το κινητό!

Λαμία: Ρομά έριξε γροθιά σε 15χρονο κορίτσι για να του κλέψει το κινητό!

Τη χειρότερη στιγμή της ζωής του έζησε μία 15χρονη αφού σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δέχτηκε άγρια επίθεση από ρομά στη Λαμία.

Όπως υποστηρίζει η ανήλικη, είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο φροντιστήριό της στη Λαμία. Όταν έφτασε στην πλατεία Καράβι, μπροστά στο Δημαρχείο, 3 ρομά που βρίσκονταν στο σημείο – κατά τις περιγραφές της – την πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις.

Ο ένας μάλιστα της έριξε μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την κάτω και μέχρι να συνέλθει το κορίτσι, της είχαν ήδη κλέψει το κινητό και είχαν εξαφανιστεί.

Λαμία: Μάστιγα οι ληστρικές επιθέσεις

Λίγο αργότερα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα της που την παρέλαβε σε κατάσταση σοκ, ενώ την Πέμπτη (5.12.2019) η οικογένεια θα καταγγείλει το γεγονός στις αρχές, οι οποίες και θα ερευνήσουν το περιστατικό.

Να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι λίγα τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί στην οδό Μακροπούλου στην Υψηλάντη και στην περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου όπου βρίσκονται σχολεία. Η παραβατικότητα από ρομά με θύματα ανήλικους μαθητές, έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις