Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Στη φυλακή οι δύο από τους ληστές που σακάτεψαν τον καρκινοπαθή υπεύθυνο σε βενζινάδικο

Λαμία: Στη φυλακή οι δύο από τους ληστές που σακάτεψαν τον καρκινοπαθή υπεύθυνο σε βενζινάδικο

Οι ληστές προφυλακίστηκαν για την επίθεση που διέπραξαν με συνεργούς τους, σε βενζινάδικο στη Λαμία. Συνεχίζονται οι έρευνες για τους συνεργούς τους, που διαφεύγουν…

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τέσσερις δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν για επίθεση και ξυλοδαρμό εναντίον υπεύθυνου βενζινάδικου στη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις δράστες καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος την ώρα που επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα αφού ήθελαν να βάλουν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν.

Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ως προς την ποινική τους μεταχείριση, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την προφυλάκισή τους μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Πρόκειται για δύο άνδρες 19 και 16 ετών, με τους δύο συνεργούς τους να αναζητούνται.

Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, είχε μιλήσει στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό, όταν ακόμα οι δύο δράστες ήταν ελεύθεροι. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω.

Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί».

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας από τους Ρομά πήρε την αντλία να βάλει μόνος του βενζίνη και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του κάνουν ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις