Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και σκηνές από ταινία δράσης όταν έφτασε λεωφορείο από Αθήνα

Λαμία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και σκηνές από ταινία δράσης όταν έφτασε λεωφορείο από Αθήνα

Οι αστυνομικοί στη Λαμία είχαν σωστή πληροφόρηση και οι συλλήψεις δεν άργησαν να γίνουν. Δείτε την εικόνα με τα ναρκωτικά που δόθηκε στη δημοσιότητα…

Στο πλαίσιο συνεχών ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (29-09-2023) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης δύο Έλληνες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν τη στιγμή που αποβιβάστηκαν από λεωφορείο της περιοχής, στη θέα των οποίων, ένας εκ των δύο συλληφθέντων έριξε στο έδαφος δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους 28 γραμμαρίων.

Οι συσκευασίες με την ηρωίνη περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έλεγχους που διενεργήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή του δεύτερου συλληφθέντα και κατασχέθηκε, μία ακόμα αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 31 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις