Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Θρήνος για 41χρονο λογιστή – Κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του!

Λαμία: Θρήνος για 41χρονο λογιστή – Κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του!

Άργησε λίγες ώρες να πάει στον γιατρό και το πλήρωσε με τη ζωή του. Ο λόγος για έναν λογιστή ηλικίας μόλις 41 ετών.

Τον χαμό ενός νέου άνδρα, εξαίρετου οικογενειάρχη και επαγγελματία, θρηνεί η Λαμία και η Φθιώτιδα.

Το μοιραίο έγινε σήμερα (26/2/2018), λίγο πριν τις 10:00′ το πρωί, όταν ο 41χρονος λογιστής μαζί με τη σύζυγό περπατούσαν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Λεωνίδου, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ.

Δραματικές στιγμές

Ξαφνικά ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις και σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Αμέσως η γυναίκα του, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί, επαγγελματίες και διερχόμενοι, έτρεξαν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σχετικά γρήγορα στο σημείο, παρά τα διπλοπαρκαρισμένα που υπήρχαν στην οδό Λεωνίδου, αφού ένας από τους επαγγελματίες που γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης έτρεχε και ενημέρωνε τους οδηγούς να ανοίξουν δρόμο στο ασθενοφόρο.

Δυστυχώς όμως πάρα τις προσπάθειες που έγιναν από όλους και στα επείγοντα του νοσοκομείου, ο 41χρονος δεν επανήλθε και όλα δείχνουν ότι έφυγε από ανακοπή.

Είχε νιώσει αδιαθεσία

Το τραγικό τη υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που συνέβη το κακό, πήγαινε μαζί με τη σύζυγό του στον γιατρό, γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε αισθανθεί πόνο στο στήθος και αδιαθεσία, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε.

Ο 41χρονος οικονομολόγος, λογιστής – φοροτεχνικός, ήταν πατέρας δυο παιδιών και όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και επαγγελματία. Μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχε ανοίξει και το δικό του λογιστικό γραφείο στην πόλη της Λαμίας.

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις