Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Της πήρε 110.000 ευρώ προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ!

Λαμία: Της πήρε 110.000 ευρώ προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ!

Η γερή μπάζα του απατεώνα έγινε θέμα συζήτησης στην Λαμία.
Πήγε να της φτιάξει το ρολόϊ και βρήκε την «χρυσή» κρυψώνα.
Πήρε και 100 ευρώ για τον κόπο του!

Φλέβα χρυσού χτύπησε απατεώνας στο Κωσταλέξι Λαμίας όταν προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ κατάλαβε ότι μια 84χρονη έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 110.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε σήμερα το μεσημέρι ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι.

Αφού έκανε ότι έφτιαχνε το ρολόι και της είπε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της ο αθεόφοβος της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ! Έτσι, κατάλαβε που έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.

Ο μαϊμού τεχνικός χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε και φυσικά πήγε κατευθείαν εκεί που ήταν το κομπόδεμα – χρυσάφι.

Η ηλικιωμένη είχε την κρυψώνα σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Ο άγνωστος, της έκλεψε όλα τα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ! Η ηλικιωμένη όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν αργά. Ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Η 84χρονη είναι σοκαρισμένη, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, πρόκειται για τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής.

πηγή: LamiaReport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις