Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας έξω από σούπερ μάρκετ – Δείτε εικόνες

Λαμία: Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας έξω από σούπερ μάρκετ – Δείτε εικόνες

Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε η γυναίκα μετά το τροχαίο στη Λαμία. Η παράσυρση, σημειώθηκε έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ…

Συναγερμός μετά την παράσυρση της άτυχης γυναίκας από αυτοκίνητο στη Λαμία. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πολύ γρήγορα έφτασαν στην περιοχή διασώστες. Ευτυχώς η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε όμως σε νοσοκομείο, ώστε οι γιατροί να της κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Η οδηγός που την χτύπησε, σταμάτησε στο σημείο και βγήκε για τις πρώτες βοήθειες. Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Το τροχαίο ατύχημα με την παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας από αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης,  στην οδό Καποδιστρίου στη Λαμία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κινούνταν στο ύψος σούπερ μάρκετ, όταν ΙΧΕ με οδηγό μια γυναίκα που ανέβαινε την οδό, την παρέσυρε λίγο πριν το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» με αποτέλεσμα των τραυματισμό της.

Ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει σοβαρά. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr από το σημείο του ατυχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις