Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Βίντεο με τροχαίο ατύχημα έξω από βενζινάδικο – Δείτε την εκτροπή του αυτοκινήτου

Λαμία: Βίντεο με τροχαίο ατύχημα έξω από βενζινάδικο – Δείτε την εκτροπή του αυτοκινήτου

Κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου καταγράφει το τροχαίο ατύχημα στη Λαμία, με αυτοκίνητο να καταλήγει σε περβάζι που υπάρχει στο σημείο…

Ένα απότομο φρενάρισμα φέρνει το τροχαίο στη Λαμία που καταγράφεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και δεν έχει περιθώρια να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην πορεία του. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και πλέον σκέφτεται το κόστος για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ΙΧ.

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε εκτροπή αυτοκινήτου στα Γαλανέικα το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου. Οδηγός που ερχόταν από το Βόρειο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα σε περβάζι λίγο μετά το βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε στις γλάστρες και πριν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δύο λεπτά αργότερα αν συνέβαινε η εκτροπή, στο σημείο θα έβρισκε είτε βυτιοφόρο είτε αστικό λεωφορείο.

Επίσης, έτυχε να μην περνά άνθρωπος από το σημείο, καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση και για τα ΕΠΑΛ, με πολλούς μαθητές να διασχίζουν το δρόμο, ειδικά πρωινές ώρες.

Όπως έλεγαν επαγγελματίες της περιοχής, ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά και μπορεί να συμβεί στον καθένα, εντύπωση τους προκάλεσε ωστόσο το γεγονός πως αν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις