Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε βενζινάδικο – Οι δράστες έβαλαν τζάμπα βενζίνη

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε βενζινάδικο – Οι δράστες έβαλαν τζάμπα βενζίνη

Άγρια ληστεία σε βενζινάδικο στην είσοδο της Λαμίας, με τους δράστες να χτυπούν και να προσπαθούν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους, τον υπεύθυνο. Για ακόμα μία φορά έβαλαν βενζίνη χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ…

Το βίντεο ντοκουμέντο με την άγρια ληστεία σε βενζινάδικο στη Λαμία είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει τον εφιάλτη που έζησε ο πατέρας της ιδιοκτήτριας, όταν βρέθηκε απέναντι σε Ρομά που ήθελαν να βάλουν βενζίνη χωρίς να πληρώσουν. Ο άτυχος άντρας προσπάθησε να τους σταματήσει. Όταν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, οι δράστες βγήκαν από το ΙΧ και άρχισαν να τον χτυπούν. Αμέσως μετά φούλαραν το αυτοκίνητο και έφυγαν από το πρατήριο υγρών καυσίμων. Δύο από τους νεαρούς έχουν ήδη συλληφθεί με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τους συνεργούς τους.

Ρομά ήταν οι δράστες που επιτέθηκαν στον πατέρα της ιδιοκτήτριας, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους εφοδιάσει με καύσιμα. Μια συγκεκριμένη ομάδα τσιγγάνων έχει κάνει συνήθεια να πηγαίνει στο συγκεκριμένο βενζινάδικο και να βάζει καύσιμα χωρίς να πληρώνει.

Υπόσχονται βέβαια πως θα δώσουν τα χρήματα την επόμενη φορά, χωρίς αυτό να έχει γίνει ποτέ. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, το επιχείρησαν ξανά. Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας όμως που δούλευε στο βενζινάδικο αρνήθηκε να τους βάλει. Τότε εκείνοι εξαγριώθηκαν.

Η ιδιοκτήτρια περιγράφει στο tvstar.gr τι συνέβη, ενώ οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης είναι αποκαλυπτικές. Η γυναίκα μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού οι δράστες προσπάθησαν 2 φορές να  πατήσουν  τον πατέρα της με το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους δράστες 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Επίσης αναζητούνται δύο ανήλικοι 17 και 16 ετών.

Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική Απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις