Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με παράσυρση πεζού από βανάκι σε διάβαση

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με παράσυρση πεζού από βανάκι σε διάβαση

Η παράσυρση στη Λαμία καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας με τα βίντεο να βρίσκονται ήδη στα χέρια αστυνομικών. Το βανάκι χτυπάει τον άτυχο άντρα που πέφτει τραυματισμένος στον δρόμο…

Το λάθος του οδηγού στη Λαμία καταγράφεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής. Είναι η στιγμή που ένας ηλικιωμένος δέχεται χτύπημα από το βανάκι που στρίβει και δεν φρενάρει στη διάβαση. Η παράσυρση σημειώνεται μέρα – μεσημέρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, με τις εικόνες να βρίσκονται ήδη στα χέρια αστυνομικών.

Από τη μία στιγμή στην άλλη ένας 87χρονος Λαμιώτης βρέθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, τραυματισμένος σοβαρά μετά από την παράσυρσή του, από επαγγελματικό βανάκι στο κέντρο της πόλης.

Όπως κατέγραψαν κάμερες καταστημάτων, ο άτυχος άνδρας προσπάθησε μέσω της διάβασης πεζών, να περάσει απέναντι στην πλατεία, από το τριγωνάκι που βρίσκεται στην νότια είσοδο του Πάρκου στη Λαμία.

Μπροστά του είναι δύο γυναίκες και εκείνος όταν βλέπει το βαν να έρχεται με ταχύτητα προς το μέρος του, επιταχύνει. Ωστόσο δεν προλαβαίνει και τον χτυπά ο καθρέφτης από το βανάκι.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο δρόμο και αιμόφυρτος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, του έγιναν ράμματα στο μέτωπο, καθώς και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το επόμενο 24ωρο όμως θα δείξει αν υπάρχει κάποιο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από την πτώση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις