Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με τροχαίο – Αυτοκίνητο παραβιάζει Stop και συγκρούεται με μηχανή

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με τροχαίο – Αυτοκίνητο παραβιάζει Stop και συγκρούεται με μηχανή

Το τροχαίο στη Λαμία καταγράφεται σε βίντεο και φαίνεται το λάθος που το προκάλεσε. Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός της μηχανής…

Παρά τα πρόστιμα, τους ελέγχους και τις προειδοποιήσεις, τα εγκληματικά λάθη οδηγών συνεχίζονται και τα ατυχήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου, καταγράφηκε η σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο. Οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν το αίτιο του ατυχήματος, που έστειλε στο νοσοκομείο τον νεαρό οδηγό του δικύκλου.

Πιο αναλυτικά, το τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση μηχανής με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 17:15 το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου, στη Λαμία και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Χαντζοπούλου και Λεωσθένους.

Η μηχανή κατέβαινε την Χαντζοπούλου, όταν το κόκκινο ΙΧΕ παραβίασε το «STOP» με αποτέλεσμα το δίκυκλο να «καρφωθεί» στην πόρτα του συνοδηγού.

Το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό, ευτυχώς όμως ο μοτοσυκλετιστής φορούσε κράνος και απέφυγε τα χειρότερα.

Ωστόσο δεν γλίτωσε τελείως τον τραυματισμό και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του, ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία. Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Λαμία.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις