Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαμία: “Βρείτε λεφτά αλλιώς της κόβουμε το πόδι…”!

Λαμία: “Βρείτε λεφτά αλλιώς της κόβουμε το πόδι…”!

Το τηλέφωνο χτύπησε και ο ηλικιωμένος άντρας από τη Λαμία που το σήκωσε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. “Τηλεφωνούμε από το Νοσοκομείο Λαμίας…”.

“Η γυναίκα σας – είπε ο άγνωστος στον 80χρονο από τη Λαμία – χτύπησε στο πόδι της. Έχει τέσσερα σοβαρά κατάγματα. Για να την χειρουργήσουμε να γίνει καλά χρειαζόμαστε ειδικό εξοπλισμό αλλιώς θα αναγκαστούμε να της κόψουμε το πόδι για να μην πάθει γάγγραινα. Θα σας τηλεφωνήσουμε ξανά σε λίγο για να μας πείτε τι ποσό μπορείτε να δώσετε για να τη σώσουμε”.

Μάλιστα, στο βάθος ακουγόταν μια γυναίκα να φωνάζει ότι θα της κόψουν το πόδι…

Λαμία: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη

Ο ηλικιωμένος σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε με το γιο του και εκείνος με τη σειρά του άρχισε να τηλεφωνεί σε γνωστό του στο ΚΑΤ μήπως καταφέρει να την μεταφέρει εκεί και παράλληλα στο Νοσοκομείο Λαμίας για να μάθει τι ακριβώς χρειάζεται η μητέρα του.

Η απάντηση, όμως, που έλαβε από το Νοσοκομείο άρχισε να τον βάζει σε υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα απάτης.

Συγκεκριμένα, όταν είπε ότι ειδοποιήθηκε πως η μητέρα του έχει εισαχθεί στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας με σοβαρά χτυπήματα στο πόδι, ο τηλεφωνητής τού απάντησε πως ο συγκεκριμένος όροφος είναι απενεργοποιημένος.

Λίγο αργότερα διαπίστωσε πως η μητέρα του χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα είχε βγει στην αγορά της Λαμίας βόλτα με φίλη της.

“Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Ο πατέρας μου στην ηλικία των 80 χρονών παραλίγο να μας μείνει στα χέρια. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ. Έχει γεμίσει ο κόσμος από απατεώνες που στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν χρήματα γίνονται αδίστακτοι και αδιαφορούν για τις συνέπειες. Ευτυχώς η μητέρα μου είναι μια χαρά. Αλλά οι απατεώνες κόντεψαν να στείλουν τον πατέρα μου στον άλλο κόσμο…” δηλώνει αγανακτισμένος ο γιος της οικογένειας, μιλώντας στο LamiaNow.

πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις