Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Χαροπαλεύει μετά από φωτιά στο σπίτι του – Ο δραματικός απεγκλωβισμός του

Λαμία: Χαροπαλεύει μετά από φωτιά στο σπίτι του – Ο δραματικός απεγκλωβισμός του

Η φωτιά τύλιξε το σπίτι στη Λαμία και ο άτυχος ιδιοκτήτης εγκλωβίστηκε. Μάχη με τον χρόνο από τους πυροσβέστες. Ο απεγκλωβισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο 61χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε νοσοκομείο…

Η φωτιά στο σπίτι στη Λαμία, βρήκε τον ιδιοκτήτη μόνο μέσα σε αυτό. Ένα τμήμα της σκεπής φαίνεται ότι κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας εγκλωβίστηκε, ανήμπορος να μετακινηθεί. Ο απεγκλωβισμός του ξεκίνησε όταν έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες και αστυνομικοί. Ο 61χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Για την πυρκαγιά ενημερώθηκαν και στενοί συγγενείς του, ορισμένοι από τους οποίους έφτασαν στο διαμέρισμα που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά σε σπίτι στην Κοινότητα Σταυρού στη Λαμία, το μεσημέρι, με τον 61χρονο ιδιοκτήτη του να εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό και να περιμένει βοήθεια. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα να βγει από αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 61χρονος – που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε και κινητικά προβλήματα – διασωληνώθηκε από την ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε επίσης στο σημείο προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο άτυχος άντρας είχε υποστεί εγκαύματα και είχε εισπνεύσει καπνό. Πιθανότατα μέρος της σκεπής έπεσε και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μην μπορεί να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο πρώτος όροφος της κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς. Δείτε παρακάτω εικόνες από την δραματική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του ιδιοκτήτη από το φλεγόμενο σπίτι του.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις