Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από άγριο ξυλοδαρμό στις φυλακές Δομοκού

Λαμία: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από άγριο ξυλοδαρμό στις φυλακές Δομοκού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική του νοσοκομείου στη Λαμία ένας νεαρός κρατούμενος, που όπως φαίνεται ξυλοκοπήθηκε άγρια στις φυλακές Δομοκού

Ο νεαρός κρατούμενος είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος από τις φυλακές Δομοκού, σε νοσοκομείο στη Λαμία. Αρχικά τα χτυπήματά του αποδόθηκαν σε πτώση από ύψος. Οι γιατροί όμως, θεωρούν πλέον ότι τα τραύματα είναι συμβατά με άγριο ξυλοδαρμό. Μέχρι στιγμής τις συνθήκες καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών, δεν ανέφεραν ποτέ ότι υπήρξε επεισόδιο.

Μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου στη Λαμία, δίνει 33χρονος αλλοδαπός κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν ο άτυχος άνδρας να έχει χτυπήσει στο κεφάλι μετά από πτώση, καθώς τον είχαν βρει λιπόθυμο οι υπάλληλοι του Καταστήματος και τον είχαν διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας την περασμένη Κυριακή 3 Μαρίου.

Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τα ευρήματα έδειξαν σοβαρές κακώσεις σε πολλά σημεία του κεφαλιού του που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από μια απλή πτώση από ύψος.

Γεγονός είναι ότι από τη Δευτέρα (4/3) βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη και ιδιαίτερα σοβαρή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 33χρονος τραυματίας εκτίει ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις