Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: 30χρονος ο οδηγός της μηχανής που βρήκε ανατριχιαστικό θάνατο σε τροχαίο

Λάρισα: 30χρονος ο οδηγός της μηχανής που βρήκε ανατριχιαστικό θάνατο σε τροχαίο

«Πάγωσε» το πρωί η Λάρισα από το τροχαίο δυστύχημα, που έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής σε έναν 30χρονο οδηγό μηχανής…

Το κράνος που φορούσε δεν στάθηκε αρκετό για να σωθεί η ζωή του. Το τροχαίο στη Λάρισα ήταν σφοδρό και προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο 30χρονου οδηγού μηχανής. Μετά τη σύγκρουση με αγροτικό, ο άτυχος οδηγός εκτοξεύτηκε από το δίκυκλο και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ΙΧ. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και πολύ γρήγορα έσπευσαν διασώστες. Μετά τον απεγκλωβισμό, διαπιστώθηκε πως ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 30 ετών ήταν ο οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο φρικτό τροχαίο που έλαβε χώρα στο κέντρο της Λάρισας.

Το συμβάν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα επί της οδού Υψηλάντου, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λάρισας, η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε άνδρας συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το κορμί του άτυχου μοτοσικλετιστή που φορούσε κράνος σφηνώθηκε κυριολεκτικά ολόκληρο κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που χρειάστηκε να σηκώσουν το όχημα για να τον απεγκλωβίσουν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις