Site icon NewsIT

Λάρισα: 53χρονος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 4ο όροφο του Πανεπιστημιακού

26.07.2022 | 14:58
Λάρισα: 53χρονος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 4ο όροφο του Πανεπιστημιακού

Ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του οδηγού του Ι.Χ. αυτοκίνητου που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων σε περιοχή του χωριού Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Επιδαύρου Κολιακίου και έγινε επιχείρηση της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για την διάσωση του οδηγού ο οποίος ήταν τραυματισμένος και εγκλωβισμένος στο όχημα, ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει και κάτοικοι της περιοχής. Ο τραυματίας οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες του κλιμακίου της περιοχής και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένας 53χρονος αυτοκτόνησε από τον τέταρτο όροφο του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Λάρισας , πέφτοντας στο κενό νωρίς το πρωί της Τρίτης (26.07.2022). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο 53χρονος, ήταν πρώην τοπικός σύμβουλος Δήμου της ευρύτερης περιοχής Πτελεού και αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και στις 6:20 σήμερα το πρωί βγήκε από τον θάλαμο, χωρίς να τον καταλάβει κανείς και αφού ανέβηκε στον τέταρτο όροφο της πτέρυγας όπου νοσηλευόταν, έπεσε στο κενό, από ύψος 12 μέτρων περίπου.

Η Αστυνομία αποκλείει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version