Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε τελικά ο κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα και αυτοπυροβολήθηκε

Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε τελικά ο κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα και αυτοπυροβολήθηκε
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Ακρωτηριάστηκε τελικά τμήμα του χεριού του 38χρονου κυνηγού, που την Κυριακή (7.1.2024) αυτοπυροβολήθηκε όταν έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή της Σπηλιάς Κισσάβου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άντρας αρχικά μεταφέρθηκε από το Κίσσαβο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ωστόσο στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Το τραύμα που είχε προκληθεί, του προκάλεσε τέτοια βλάβη στον βραχίονα του ενός χεριού, που χρειάστηκε ο ακρωτηριασμός του.

Κατά ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του το πρωί της Δευτέρας φαίνεται να σταθεροποιείται.

Το χρονικό

Ο 38χρονος που κατάγεται από χωριό της Λάρισας, είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους την Κυριακή, ενώ υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να γλίστρησε, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ κατά την πτώση, το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι. Το συμβάν έγινε στην περιοχή «Σοκάκι» στον Κίσσαβο.

Μέσω ασυρμάτου ενημέρωσε τους φίλους του πως έχει τις αισθήσεις του, ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ ενώ ειδικό ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης τον μετέφερε μετά τις 5 το απόγευμα στην 110 Πτέρυγα Μάχης κι από εκεί διακομίσθηκε για το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις