Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Αντίστροφη μέτρηση για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών

Λάρισα: Αντίστροφη μέτρηση για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του Πάρκο των Ευχών, στο πάρκο του Αλκαζάρ, στην πόλη της Λάρισας.

Οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με τις εργασίες των δημιουργών των κατασκευών να κορυφώνονται, ενώ ήδη και  ο χώρος  του Αλκαζάρ, διαμορφώνεται ανάλογα.

Μετά από δυο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, το Πάρκο των Ευχών επιστρέφει, με πρωταγωνιστές τον «γκρινιάρη των Χριστουγέννων», την «Χιονάτη και τους  επτά νάνους, τους «μαγους- ταχυδακτυλουργούς», τους Καλικάτζαρους, τον Αγιο Βασίλη.

Face painting, δραστηριότητες, ανιματέρ, παγοδρόμιο και παιγνίδια λούνα πάρκ και βεβαίως οι πανέμορφες κατασκευές, η φωτισμένη γέφυρα και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο μέσα στην λίμνη συνθέτουν το Πάρκο των Ευχών.

Και όλα αυτά δίπλα στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, γνωστής για την ζωντάνια της, την όμορφη εμπορική αγορά, τα υπέροχα cafe και καταστήματα εστίασης.  

Για μια ακόμα φορά, ο Αη Βασίλης διάλεξε την πιο φωτεινή και παραμυθένια διαδρομή για να προσγειώσει το έλκηθρο του! Δυο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, ήταν αρκετά για να σχεδιάσει τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα στο Πάρκο των Ευχών στην Λάρισα.

Κρατήστε την ημερομηνία! Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, οι πύλες ανοίγουν! Το Πάρκο των Ευχών θα λειτουργήσει μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις