Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λάρισα: Απίθανες εικόνες στη συναυλία του Ρέμου – Η οριστική διακοπή μπροστά σε 12.000 [pics]

Λάρισα: Απίθανες εικόνες στη συναυλία του Ρέμου – Η οριστική διακοπή μπροστά σε 12.000 [pics]

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα. Μαζί του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι Μέλισσες και η Ειρήνη Παπαδοπούλου…

Λαοθάλασσα το βράδυ της Τρίτης στο AEL F.C. ARENA σε μια μοναδική μουσική εκδήλωση. Η βροχή όμως άφησε στη μέση τη συναυλία της χρονιάς που προσέφερε ο Αντώνης Ρέμος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τις «Μέλισσες» και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο ARENA…

Η επανάληψη της συναυλίας

Η συναυλία θα επαναληφθεί το βράδυ της Τετάρτης την ίδια ώρα με ελεύθερη είσοδο. Πόσους όμως μπορεί να χωρέσει σήμερα το AEL FC ARENA; Η εκτίμηση των διοργανωτών είναι πως μπορούν υπό προϋποθέσεις να παρακολουθήσουν τη συναυλία μέχρι και 16.000 περίπου άτομα.

Οι πόρτες του γηπέδου αναμένεται να ανοίξουν στις 7 με 7.30 το απόγευμα, ενώ η συναυλία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Στο άκουσμα της «δωρεάν γενικής εισόδου» τα μηνυματα των πολιτών έπεσαν… βροχή για το τι θα συμβεί με εκείνους που είχαν εισιτήριο και πώς θα διασφαλιστεί η είσοδός τους σε έναν χώρο όπου αναμένεται να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Το σκεπτικό για δωρεάν είσοδο

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης της «ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.» Μίμης Τσακμακίδης, ανέπτυξε το σχετικό της απόφασης: «Η απόφαση για δωρεάν είσοδο πάρθηκε ομόφωνα απ’ όλους κι από τους καλλιτέχνες, αποσκοπώντας την κάλυψη του κόσμου που συμμετείχε και πλήρωσε εισιτήριο. Οι καλλιτέχνες ήθελαν να τιμήσουν αυτή την παρουσία και να δείξουν πως δεν επιθυμούν να λειτουργήσουν κερδοσκοπικά. Εάν από την άλλη γίνονταν ξανά η συναυλία για όσους είχαν πληρώσει εισιτήριο θα αναλαμβάνονταν διαφορετικό ρίσκο για εκείνους που είτε έχασαν, είτε πέταξαν το απόκομμα. Σκεφθτείτε ότι χθες είχαμε πάνω από 13.000 κόσμο…»

Πηγή: onlarisa.gr, postlarissa.gr, kosmoslarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις