Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λάρισα: Απόδραση βαρυποινίτη από το νοσοκομείο – Έγινε καπνός μπροστά στα μάτια των αστυνομικών

Λάρισα: Απόδραση βαρυποινίτη από το νοσοκομείο – Έγινε καπνός μπροστά στα μάτια των αστυνομικών

Ο βαρυποινίτης βρήκε τον τρόπο και η απόδραση από το νοσοκομείο σημειώθηκε τα ξημερώματα. Άκαρπες οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του…

Η απόδραση του βαρυποινίτη στη Λάρισα προκαλεί ερωτήματα, καθώς ο 38χρονος νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο της πόλης. Χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό οι αστυνομικοί, ο νεαρός κρατούμενος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για τις πράξεις του, κατάφερε να γίνει καπνός. Όταν έγινε αντιληπτό αυτό που είχε συμβεί ξεκίνησαν έρευνες, που όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Λάρισα προκειμένου να συλλάβει έναν βαρυποινίτη, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα κατάφερε να το σκάσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 38χρονος δραπέτης, που νοσηλεύονταν φρουρούμενος, άγνωστο πώς, κατάφερε να διαφύγει, ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και ήταν τρόφιμος των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 38χρονος ο οποίος έχει στην… πλάτη του καταδίκες για βαριά ποινικά αδικήματα. Μάλιστα εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και κρατούνταν από τις αρχές του Αυγούστου στις Φυλακές στη Λάρισα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις