Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Αθωώθηκε ο παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης

Λάρισα: Αθωώθηκε ο παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 29χρονος από τα Φάρσαλα έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, ωστόσο πριν μπει στο ριάλιτι, είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του από ένα 16χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2021 καταγγέλθηκε από την ανήλικη ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι στην πλατεία των Φαρσάλων, όπου ο ίδιος ξάπλωσε και την ανάγκασε να πατήσει πάνω του. Στη συνέχεια ο 29χρονος ώθησε το πόδι της κοπέλας στην γενετήσια περιοχή του σύμφωνα με το larissanet.

Η κοπέλα διευκρίνισε στην κατάθεσή της ότι ο 29χρονος, νωρίτερα της πρότεινε να του κάνει μασάζ και εκείνη αρνήθηκε. Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν αντέδρασε, η κοπέλα είπε πως «είχε παγώσει», ενώ όταν την επέστρεψε στην παρέα της στην κεντρική πλατεία, είπε στα παιδιά που ήταν εκεί «είναι πολύ καλή σας τη συνιστώ».

Μάλιστα όταν την ρώτησε η πρόεδρος γιατί δεν είπαν τίποτα τα παιδιά, η κοπέλα απάντησε ότι αυτό έγινε λόγω φόβου. 

Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, αποφάσισε την αθώωση του 29χρονου που κατηγορούνταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τι είπε ο 29χρονος

Πάντως ο πρώην παίκτης του Survivor, υποστηρίζει ότι τίποτε από όσα κατήγγειλε η κοπέλα, δεν έγιναν εκείνο το βράδυ στα Φάρσαλα.

Όπως κατέθεσε, έκανε την προπόνησή του στην πλατεία και επειδή το κινητό του ήταν κλειστό, ζήτησε από τα παιδιά στην πλατεία να του κρατάνε χρόνο. Κατέθεσε πως με την κοπέλα γνωρίζονταν μέσω του αγοριού της και πως εκείνη την ημέρα επειδή έχει πρόβλημα στην πλάτη του λόγω της δουλειάς του, ζήτησε από την κοπέλα να του κάνει «κρακ» στην περιοχή επειδή φαίνονταν η «ελαφρύτερη» στην παρέα.

Στη συνέχεια της ζήτησε να του κάνει «κρακ» και στο λαιμό αλλά η κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να το κάνει με τα πόδια και τότε σηκώθηκε και την πήγε στην παρέα της.

Μάλιστα όπως κατέθεσε, όταν σηκώθηκε η κοπέλα τον αγκάλιασε. Σε ερώτηση της προέδρου για ποιο λόγο να προβεί στην καταγγελία η ανήλικη, ο 29χρονος απάντησε πως ίσως να το έκανε για την δημοσιότητα.

Την εκδοχή του 29χρονου επιβεβαίωσε και ένα από τα παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία εκείνο το επίμαχο βράδυ και το οποίο σήμερα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις