Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λάρισα: Δείτε το εξιτήριο που έγραψαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και γίνεται viral

Λάρισα: Δείτε το εξιτήριο που έγραψαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και γίνεται viral

Το εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Λάρισα, κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Το θέμα αποκαλύπτει ο Θάνος Τζήμερος…

Το λάθος που έγινε στο νοσοκομείο στη Λάρισα, έμελλε να γίνει θέμα συζήτησης και στο διαδίκτυο. Το επίμαχο έγγραφο δημοσιοποιήθηκε και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας του ασθενούς, αλλά μια σειρά παρακάτω διαβάζουμε ότι ο άτυχος άντρας πέθανε στην παθολογική κλινική. Στο τέλος μάλιστα υπάρχει και σημείωση, στην οποία τονίζεται πως ο ασθενής θα πρέπει να έχει μαζί του, το εξιτήριο, την επόμενη φορά που θα πάει στο νοσοκομείο.

Το επίμαχο εξιτήριο έφερε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος και αφορά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Σε αυτό, αναφέρεται πως ο ασθενής προσβλήθηκε από κολοβακτηρίδιο νοσηλεύτηκε με την έκβαση μάλιστα της νοσηλείας του να είναι καλή αφού χαρακτηρίζεται βελτιωμένη. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όταν όμως μία σειρά παρακάτω διαβάζει κανείς τον τύπο της «εξαγωγής», δηλαδή τον τρόπο που πήρε εξιτήριο ο ασθενής, βλέπει πως… πέθανε!

«Όλη η αθάνατη Ελλαδάρα σε ένα εξιτήριο. Η νοσηλεία επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε. Όμως, μάλλον θα έγινε ζόμπι, οπότε κάθε φορά που θα ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχει μαζί του το χαρτί, διότι δεν κρατάν ηλεκτρονικό αρχείο ή δεν έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα ζόμπι.» σχολιάζει ο κ. Τζήμερος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις