Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: «Δεν μου έλεγε τίποτα η αστυνομία» – Τι αναφέρει ο πατέρας του φοιτητή που πλακώθηκε από τοίχο

Λάρισα: «Δεν μου έλεγε τίποτα η αστυνομία» – Τι αναφέρει ο πατέρας του φοιτητή που πλακώθηκε από τοίχο

Δεν μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή στη Λάρισα πως ο γιος του έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στην εκπομπή Tlive περιγράφει με φωνή που βγαίνει με δυσκολία πως πληροφορήθηκε ότι ο γιος του έφυγε από τη ζωή.

«Το μόνο που έχω μάθει είναι ότι ένας τοίχος έπεσε και πλάκωσε το παιδί. Δεν ξέρω δεν μπορώ να έχω εικόνα. Το παιδί ήταν στη Λάρισα και εγώ είμαι στην Κρήτη. Ήταν σπίτι, μιλήσαμε και θα έβγαινε με τους φίλους του. Το πρωί με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία και με ενημέρωσε ότι κάτι έχει συμβεί. Δεν μου έλεγαν τίποτα. Πήρα μετά έναν φίλο του και μου είπε ότι είχε «φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 22χρονου.

Για αργοπορία του ασθενοφόρου κάνει λόγο ένας φίλος του αδικοχαμένου φοιτητή. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει χτυπήσει άσχημα και ότι είναι λιπόθυμος. Πήγα στο σημείο και τον είδα ξαπλωμένο. Η ήταν και η αστυνομία εκεί και ήρθε και η πυροσβεστική. Το ασθενοφόρο άργησε πάρα πολύ ώρα να έρθει. Έκανε σίγουρα 40 λεπτά. Ήταν κάτω και δεν κουνιόταν. Δεν ξέρω αν του πήρε κάποιος σφυγμό ή οτιδήποτε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις