Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Δίχως τέλος το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά – Αγωνία και σενάρια μετά τα μακάβρια ευρήματα!

Λάρισα: Δίχως τέλος το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά – Αγωνία και σενάρια μετά τα μακάβρια ευρήματα!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες με στόχο να οδηγηθούν οι Αρχές στην ταυτότητα του θύματος. Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια…

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA για τα οστά που βρέθηκαν στο φράγμα Γυρτώνης την περασμένη εβδομάδα, βρίσκονται οι Αρχές.

Επίσης είναι σημαντικά τα στοιχεία της ανθρωπολογικής μελέτης, η οποία θα ρίξει φως σε πολλά σημεία της υπόθεσης, καθώς θα προσδιορίσει με ακρίβεια το φύλλο, την ηλικία αλλά κυρίως την φθορά των οστών που φαίνεται να βρίσκονταν για μήνες μέσα στο Πηνειό.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι τα υπόλοιπα οστά που βρέθηκαν τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να ανήκουν στον ίδιο σκελετό (δηλαδή σε άντρα), κάτι που θα αποδείξει η εξέταση.

Από την στιγμή που οι αρχές θα πάρουν τα αποτελέσματα της ανθρωπολογικής μελέτης και του dna στα χέρια τους, θα έχουν τα στοιχεία, ώστε να ελέγξουν τις εξαφανίσεις και μετά από έρευνα να εντοπίσουν σε ποιον ανήκει ο σκελετός.

Υπενθυμίζεται πως πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο σημείο καθαρισμού της πλωτής κατασκευής συγκράτησης φερτών υλικών στο ποτάμι πριν το φράγμα, εντόπισαν ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, οστά μέσα σε κάλτσες, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι εργασίες καθαρισμού γίνονται προσεκτικά, κάτι που ζήτησε και η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της προς την αρμόδια υπηρεσία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις