Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Είδε τη γυναίκα του να επιστρέφει με φίλος της και έγινε χαμός! Όπλισε, πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε σπίτι

περιπολικό

Στο πόδι ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Λάρισα. Ο σύζυγος εκτός εαυτού πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του…

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, για εξύβριση και οπλοχρησία συνελήφθη προχθές τα μεσάνυχτα (19-10-2020) ένας 44χρονος Λαρισαίος, αφού νωρίτερα πυροβόλησε μια φορά στον αέρα με το δίκαννο κυνηγετικό του όπλο, απειλώντας τη γυναίκα του και τον φίλο της.

Ο 44χρονος αργά προχθές βράδυ και κάτω από συνθήκες που θα διερευνήσει το Αυτό­φωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, έξω από το σπίτι του με τη χρήση του κυνηγετικού του όπλου απείλησε και εξύβρισε την 39χρονη σύζυγό του και τον 33χρονο φίλο της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και συνέχεια κλειδώθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία, η 39χρονη και ο 33χρονος ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών να καλούν τον 44χρονο να βγει από το σπίτι. Όπως και έγινε με τον 44χρονο να παραδίδει μάλιστα στους αστυνομικούς το δίκαννο – κενό φυσιγγίων στη θαλά­μη – όπως και άλλα 13 φυσίγγια εκ των οποίων τα 12 σε κυνηγετική ζώνη. Με τον 44χρονο να υποδεικνύει επίσης πού πέταξε τον κάλυκα μετά τον πυροβολισμό.

Ο 44χρονος συνελήφθη τελικά και χθες παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτοφώρου, όπου ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να δικασθεί και στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις