Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λάρισα: Είχε σε συρτάρι του σπιτιού αυτό το πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Έπαθε πλάκα τρεις μήνες μετά [pic]

Λάρισα: Είχε σε συρτάρι του σπιτιού αυτό το πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Έπαθε πλάκα τρεις μήνες μετά [pic]

Αγόρασε ένα πρωτοχρονιάτικο λαχείο και το έβαλε σε συρτάρι του σπιτιού του. Ακόμα και ο ίδιος είχε ξεχάσει πως το είχε μέσα στο σπίτι του…

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς τον… Μάρτιο για έναν Λαρισαίο που είχε ξεχάσει να ελέγξει το λαχείο του.

Πηγαίνοντας στο πρακτορείο “Ελπίς Χαϊδάς” του κ. Αυγέρου επί της οδού Παπαναστασίου, διαπίστωσε πως είχε ξεχασμένα στο συρτάρι του σπιτιού του, 8.000 ευρώ χωρίς να το ξέρει!

Ο τυχερός όλους αυτούς τους μήνες είχε αφήσει το πρωτοχρονιάτικο λαχείο του σε ένα συρτάρι και δεν είχε ελέγξει αν κερδίζει. Πιθανότατα είδε πως δεν είχε τον πρώτο αριθμό και δεν μπήκε στη διαδικασία να δει αν το δικό του είναι ανάμεσα σε εκείνα που κερδίζουν μικρότερα χρηματικά ποσά.

Όταν πήγε στο πρακτορείο έζησε την πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής του. Ο πράκτορας τον ενημέρωσε ότι έχει γίνει πλουσιότερος κατά 8.000 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει.

Το θέμα προκάλεσε συζητήσεις στη Λάρισα και όχι μόνο, με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας να παίρνει οικονομική ανάσα λίγες μέρες πριν το φετινό Πάσχα.

Ο τυχερός λαχνός του νικητή

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

H ιστορία του μεγάλου νικητή

Θα μπορούσε εύκολα να είναι σενάριο ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς. Η χώρα «έψαχνε» για 1,5 μήνα τον άνθρωπο που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Μόνο που ενώ όλοι τον έψαχναν, εκείνος δεν… ήξερε την τύχη του. Μια τύχη που ήταν ξεχασμένη σε ένα συρτάρι!

Το «χρυσό» λαχείο, λοιπόν, είχε αφεθεί σε ένα συρτάρι. Κι όχι οποιοδήποτε λαχείο. Αυτό που έδωσε στον υπερτυχερό κάτοχό του 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής του Μεγάλου Λαχνού από την Αθήνα αγόρασε το «χρυσό» δελτίο εξ… αποστάσεως. Για μεγάλο διάστημα έλειπε στο εξωτερικό. Αλλά σαν η τύχη να του «έκλεισε το μάτι», όταν κάποια στιγμή μίλησε με τη γυναίκα του, της ζήτησε να βρει και να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα αριθμό το οκτώ.

Κι εκείνη το έκανε. Έβαλε τα λαχεία στο συρτάρι και η ζωή συνεχίστηκε. Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο ταξίδι του, έκαναν τον άνδρα από την Αθήνα, να ξεχάσει τα δύο λαχεία που είχε αγοράσει. Μέχρι που τα ανακάλυψε η γυναίκα του, στο συρτάρι ενός τραπεζιού, ενώ καθάριζε το σπίτι.

Τότε αποφάσισε να ψάξει τους αριθμούς. Και τότε κατάλαβε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε το Μεγάλο Λαχνό των δύο εκατ. ευρώ. Και επισκέφτηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής.

Ως… απάντηση στη δική της έκπληξη όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη και στον σύζυγό της. Δεν του είπε τίποτα. Δεν του αποκάλυψε ότι είχαν κερδίσει 2 εκατ. ευρώ στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο.

Περίμενε να γυρίσει εκείνος από το ταξίδι του στο εξωτερικών για να του πει τα… καθέκαστα!

Πληροφορίες: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις