Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Εκκενώθηκε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που ταξίδευε από Αθήνα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Λάρισα: Εκκενώθηκε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που ταξίδευε από Αθήνα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρισα, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα για βόμβα ενημερώθηκε ο οδηγός και το λεωφορείο των ΚΤΕΛ που είχε ξεκινήσει από Αθήνα για Λάρισα, γεμάτο κόσμο, ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν ταχύτατα αστυνομικοί και ξεκίνησε ο απαραίτητος έλεγχος. Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το όχημα, όπως και ο οδηγός που άρχισε να παρακολουθεί τα όσα συνέβαιναν από απόσταση ασφαλείας.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ Λάρισας σταμάτησε στο ύψος των διοδίων Σχηματαρίου και εκκενώθηκε ταχύτατα. Σύμφωνα με το larissanet.gr, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, το λεωφορείο απομακρύνθηκε από το σημείο και ξεκίνησε ο απαραίτητος έλεγχος.

Όπως δήλωσε ο Σταθμάρχης του ΚΤΕΛ Λάρισας, Βασίλης Μουστακάς, έγινε ο έλεγχος από την αστυνομία και στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Δεν εντοπίστηκε κάτι ενώ ανέλυσε και την αλληλουχία των γεγονότων που σήμανε συναγερμό στις Αρχές το πρωί της Τρίτης.

Το λεωφορείο ξεκίνησε από την Αθήνα στις 07:30 και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεμάτο επιβάτες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι 34 επιβαίνοντες στο λεωφορείο αναμένεται να συνεχίσουν με το ίδιο λεωφορείο τη διαδρομή τους για Λάρισα μέσα στα επόμενα λεπτά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις