Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: “Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό μου”! Η μήνυση του παραολυμπιονίκη Κώστα Βαζούρα

Λάρισα: “Έπεσα θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό μου”! Η μήνυση του παραολυμπιονίκη Κώστα Βαζούρα

Μήνυση κατά της συμβίας του για ξυλοδαρμό κατέθεσε ο γνωστός παραολυμπιονίκης Κώστας Βαζούρας, κάνοντας λόγο για μια αποτρόπαια πράξη.

Ο κ. Βαζούρας, που διαμένει στη Λάρισα από το 2004 έως σήμερα, τόνισε πως ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με τη συμβία του και ενώ ήταν ξαπλωμένος, εκείνη άρχισε αιφνιδίως και χωρίς να υφίσταται στην πραγματικότητα λόγος, να τον χτυπά με μανία. Όπως ανέφερε μετά και την έκδοση του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του, αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του εκ νέου με τη συμβία του, όταν συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Μάλιστα κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό που υπέστη, αναφέροντας πως η συμβία του εξαφανίστηκε για να γλυτώσει το αυτόφωρο, ενώ στη συνέχεια έμαθε πως κατέθεσε και η ίδια μήνυση προς τον ίδιο, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό της.

Παράλληλα, έκανε λόγο για παρόμοια περιστατικά τα οποία συμβαίνουν με αρκετά μεγάλη συχνότητα σε παραπληγικά άτομα που γνωρίζει ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες πράξεις την εποχή του 2020 και ειδικά με αποδέκτες άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ίδιος όπως επισημαίνει, μπήκε στην διαδικασία να δημοσιοποιήσει ένα δικό του προσωπικό θέμα.

Ο Κώστας Βαζούρας μετά από ένα ατύχημα που είχε έχασε το πόδι του και έκτοτε βρίσκεται σε αμαξίδιο. Ως παραολυμπιονίκης συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες, ενώ το 2004 κατέκτησε την 33η θέση στους 64 αθλητές ως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στο τένις.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις