Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον 18χρονο που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Λάρισα: Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον 18χρονο που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Ο 18χρονος τραυματίας φαίνεται να κερδίζει τη μάχη, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του, με ηλεκτρικό πατίνι στη Λάρισα..

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 18χρονος, o οποίος τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, στην συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, επί της οδού Αγχιάλου.

Ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και χθες Δευτέρα αποσωληνώθηκε, ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμενόταν να εξέλθει και από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας για να εισαχθεί σε απλό δωμάτιο, προκειμένου να γιορτάσει σήμερα τα γενέθλια του με τους οικείους του.

Από την πτώση μετά την παράσυρση ο 18χρονος υπέστη σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να είπε πως το πατίνι με το παιδί πετάχτηκε στον δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο», τονίζει ο πατέρας του 18χρονου στο newsit.gr.

Και προσθέτει: «δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Στο newsit.gr μίλησε χθες και η μητέρα του 18χρονου πριν ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της. «Δεν ξέρουμε ακόμα. Ούτε για το περιστατικό ξέρουμε πράγματα, μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το παιδί. Μακάρι να πηγαίνει καλύτερα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις