Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Γονείς καταγγέλλουν ότι δάσκαλοι έβαλαν παιδιά Δημοτικού να κάτσουν στο κρύο πάτωμα για μάθημα

Λάρισα: Γονείς καταγγέλλουν ότι δάσκαλοι έβαλαν παιδιά Δημοτικού να κάτσουν στο κρύο πάτωμα για μάθημα

Σε εξέλιξη έρευνα στη Λάρισα, μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι γονείς μαθητών Δημοτικού. Τα παιδιά όπως υποστηρίζουν αναγκάστηκαν να κάνουν μάθημα στο πάτωμα του σχολείου, επειδή δεν υπήρχαν καρέκλες…

Καταστάσεις και εικόνες ντροπής καταγγέλλουν οι γονείς μαθητών στη Λάρισα, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για αυτά που έζησαν τα παιδιά τους. Όπως τονίζουν, επειδή έλειπε δασκάλα, οι μαθητές της τάξης της, μοιράστηκαν σε άλλα τμήματα. Δεν υπήρχαν όμως καρέκλες. Οι γονείς υποστηρίζουν ότι τα παιδιά πήραν εντολή να καθίσουν στο πάτωμα και έκαναν μάθημα από εκεί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 15 Ιανουαρίου του 2024 σε Δημοτικό σχολείο στη Λάρισα, με τους γονείς να αγανακτούν και να προχωρούν σε καταγγελίες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο onlarissa.gr, απουσίαζε δασκάλα της πρώτης τάξης στο εν λόγω σχολείο, με αποτέλεσμα για να μην χαθεί το μάθημα να αποφασιστεί από το σχολείο να μοιραστούν οι μαθητές του τμήματος σε άλλα τρία τμήματα.

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως όταν τα παιδιά μοιράστηκαν στις τρεις άλλες αίθουσες, οι ιθύνοντες δεν φρόντισαν να μεταφέρουν καρέκλες αφήνοντας τους μαθητές να καθίσουν στο κρύο πάτωμα όλες τις ώρες της διδασκαλίας.

«Τα παιδιά κρυώνανε και έβαζαν τα μπουφάν στο πάτωμα, για να καθίσουν. Μόνο σε μια τάξη τους έβαλε η δασκάλα, μετά από παράπονα των παιδιών, να καθίσουν πάνω σε βιβλία», αναφέρεται στην καταγγελία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις