Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Κέρδισε στο ΚΙΝΟ 150.000 ευρώ με ένα δελτίο αξίας 10 ευρώ

Λάρισα: Κέρδισε στο ΚΙΝΟ 150.000 ευρώ  με ένα δελτίο αξίας 10 ευρώ

Ο υπερτυχερός στη Λάρισα κέρδισε στο ΚΙΝΟ το μέγιστο των χρημάτων που διεκδικούσε. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην κάμερα…

Ήταν αναμφίβολα η μέρα του και θα την θυμάται για πάντα. Στη Λάρισα έζησε αυτό που ονειρευόταν όταν κάθισε να συμπληρώσει τους αριθμούς σε ένα δελτίο ΚΙΝΟ. Πλήρωσε 10 ευρώ και πλέον περιμένει να μπουν σε τραπεζικό του λογαριασμό 150.000 ευρώ. Χρήματα που του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα. Κέρδη που κάνουν χαρούμενο τόσο τον ίδιο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στο πρακτορείο του Ηλία Κυριακίδη, στην πλατεία Αβέρωφ στη Λάρισα.

Το δελτίο κατέγραψε 7 στις 7 σωστές προβλέψεις με μπόνους 20 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα δαπανώντας μόλις 10 ευρώ ο τυχερός να έχει λαμβάνειν πλέον 150.000 ευρώ.

Ο Ηλίας Κυριακίδης μίλησε στο larissanet.gr για αυτή τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο συμπολίτης, ενώ επισημαίνει πως είναι η πρώτη φορά που το δίνεται τόσο μεγάλο ποσό – στο συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι – από το πρακτορείο του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις