Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα – Κορονοϊός: Γέμισαν οι 19 από τις 20 κλίνες ΜΕΘ! Τρομάζει η έξαραση της πανδημίας στην πόλη

κορονοϊός

Η έξαρση που παρουσιάζει, πλέον, η πανδημία στην περιοχή της Λάρισας οδηγεί στο να μην είναι αρκετή η οποία ενίσχυση με νέες κλίνες νοσηλείας ασθενών κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι αριθμοί που παρουσιάστηκαν σήμερα, στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας ν. Λάρισας, είναι αποκαλυπτικοί. Ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Νίκος Νταφούλης δήλωσε ότι από τις 20 κλίνες ΜΕΘ Covid οι 19 έχουν καλυφθεί.

Σε ότι αφορά τα κρεβάτια απλής νοσηλείας για κορονοϊό από τα 46 έχουν καλυφθεί τα 41. Ο κ. Νταφούλης ζήτησε ακόμη μία φορά αφενός να επιταχθούν ιδιωτικές δομές υγείας και αφετέρου ιδιώτες γιατροί να στελεχώσουν δομές τύπου «ΑΡΩΓΗΣ».

Σ’ αυτό το σημείο υπογράμμισε πως είναι αδύνατον γιατροί και νοσηλευτές του δημόσιου συστήματος να μεταφερθούν σε τέτοιες δομές εξαιτίας του γεγονότος ότι συνεχώς μειώνεται ο αριθμός τους καθώς μπαίνουν σε καραντίνα είτε γιατί είναι θετικοί στον κορονοϊό, είτε γιατί στο στενό περιβάλλον τους υπάρχει κρούσμα. Δείτε τα βίντεο του larissanet.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις