Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Κραυγή αγωνίας από πατέρα για τις αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας του 15χρονου γιου του

Λάρισα: Κραυγή αγωνίας από πατέρα για τις αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας του 15χρονου γιου του

Ο πατέρας ζητάει οικονομική βοήθεια για τη σωστή νοσηλεία του γιου του. Οι απόπειρες αυτοκτονίας του παιδιού στη Λάρισα, έχουν συνταράξει την τοπική κοινωνία…

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στη Λάρισα, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο ανήλικος προχώρησε σε απόπειρες αυτοκτονίας ενώ νοσηλεύτηκε και στην αιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη μετά από αυτοτραυματισμους και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, όπως σημείωναν οι γιατροί.

Ο πατέρας είναι άνεργος και ζητά βοήθεια για τη μεταφορά του παιδιού σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης επί 24ώρου βάσεως και ειδικής φαρμακευτικής αγωγής.

Όπως έγραψε στο onlarissa.gr: «Είμαι ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ετών 15 το οποίο είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα στην παιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με αυτοτραυματισμους και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές κάνοντας κακό στον εαυτό του, καταθλιπτική συμπτωματολογία αυτοκτονικό ιδεασμό.

Στο διάστημα αυτό μέχρι και σήμερα έχουν ξαναγίνει απόπειρες αυτοκτονίας ενώ το παιδί νοσηλεύεται και αυτή τη στιγμή στην κλινική με αποτέλεσμα να χρειάζεται την μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης 24ώρου βάσεως και ειδικής φαρμακευτικής αγωγής. Ως άνεργος πατέρας ζητώ την οικονομική αμεση βοήθεια σας για να μπορέσουμε να σώσουμε αυτό το παιδί».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις