Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Ξεσκεπάζεται η αλήθεια για το νεκρό άντρα στην άκρη του δρόμου! Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο

Λάρισα: Ξεσκεπάζεται η αλήθεια για το νεκρό άντρα στην άκρη του δρόμου! Τι έδειξε η αυτοψία στο σημείο

Ένας 48χρονος βρέθηκε αναίσθητος στην άκρη του δρόμου και οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η αστυνομία βάζει σε σειρά τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης και συμπληρώνει την άγνωστη αλήθεια…

Νεκρός στον δρόμο Λάρισας – Καρδίτσας βρέθηκε χθες το βράδυ (27-01-2020) ένας 48χρονος Αλβανός. Aυτοκίνητο, που κινούνταν στο ρεύμα προς Καρδίτσα, φαίνεται παρέσυρε τον 48χρονο που κινούνταν πεζός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το ενδεχόμενο ο θάνατος του άτυχου άνδρα να οφείλεται σε τρο­χαίο δυστύχημα φαίνεται να ενισχύεται από τα πρώτα ευρήματα στον τόπο του δυστυχήματος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον 48χρονο μετά το δυστύχημα, ενώ άλλος διερχόμενος οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία πως βρίσκεται κάποιος πεσμένος στην άκρη του δρόμου.

Αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του. Η ΕΛ.ΑΣ. ανα­ζητεί τον άγνωστο προς το παρόν οδηγό, που παρέσυρε και εγκατέλειψε θανάσιμα τραυματισμένο τον 48χρονο, όπως επίσης ανα­ζητεί περισσότερες πληροφορίες για τον Αλβανό που σκοτώθηκε.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις