Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Μακάβρια έκπληξη στο νεκροταφείο μετά από κηδεία γυναίκας – Η «έκρηξη» του γραφείου τελετών

Λάρισα: Μακάβρια έκπληξη στο νεκροταφείο μετά από κηδεία γυναίκας – Η «έκρηξη» του γραφείου τελετών

Οργισμένες αντιδράσεις στη Λάρισα μετά την κηδεία γυναίκας και τα όσα έγιναν στο νεκροταφείο. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών παίρνει θέση με μια αιχμηρή ανάρτηση…

Τα λουλούδια από τον τάφο γυναίκας έκαναν «φτερά» και οι εικόνες στο νεκροταφείο στη Λάρισα προκαλούν αντιδράσεις. Η καταγγελία που έκανε η κόρη της νεκρής, επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο. Όπως φαίνεται κάποιοι παραμονεύουν και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να κλέψουν. Παίζουν με τον πόνο των στενών συγγενών, που τις περισσότερες φορές είτε αναζητούν κάποιον υπεύθυνο στο κοιμητήριο, είτε απευθύνονται στο γραφείο τελετών. Όπως συνέβη σε αυτή την περίπτωση.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Ελευθερία», η Λαρισαία συνόδευσε τη μητέρα της στην τελευταία της κατοικία. Την επομένη επισκέφθηκε τον τάφο  για τα τριήμερα και βρέθηκε προ εκπλήξεως. Έλλειπαν τόσο ο σταυρός όσο και η σύνθεση με τα λουλούδια, που είχε φροντίσει το Γραφείο Τελετών.

Το ζήτημα δεν είναι ότι τα λουλούδια του σταυρού και της σύνθεσης είχαν γίνει καπνός, αλλά ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που λουλούδια κηδείας, όπως πληροφορήθηκε η Λαρισαία, εξαφανίζονται από τους τάφους μετά από κηδείες.

Το παραπάνω περιστατικό προκάλεσε την «έκρηξη» με αιχμές του Λαρισαίου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε τα εξής: «Συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Όχι μόνο αυτό, συμβαίνει και το ότι οι κεκοιμημένοι δεν είναι ένα σακί με πατάτες και τον “πετάς”.

Συμβαίνει πολλά χρόνια στο λειτούργημά μας να μην σέβονται τον κεκοιμημένο, που στο τέλος έχουμε όλοι μας να δώσουμε μεγάλο λόγο στον Θεό για τον κάθε έναν που “φροντίσαμε” και δεν κάναμε άσεμνες κινήσεις και πράξεις προς αυτόν.

Συμβαίνει το ότι μερικοί κάνανε το λειτούργημα , στο να “μετράνε κεφάλια κεκοιμημένων”. Συμβαίνει το ότι μερικοί, ξεπεράσατε τα όρια κατά πολύ και μας παίρνει όλους η μπάλα. Ευτυχώς και δικαίως η αλήθεια πλέον βγαίνει από τους ίδιους τους συγγενείς και μπράβο τους».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις