Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος οδηγός

Λάρισα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος οδηγός

Το τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα στοίχισε τη ζωή σε 45χρονο κάτοικο της πόλης. Ο θάνατός του, στο σημείο του δυστυχήματος ήταν ακαριαίος…

Έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε σημείο με βλάστηση. Αυτή η άτυχη στιγμή έμελλε να σταθεί μοιραία για έναν 45χρονο οδηγό στη Λάρισα που σκοτώθηκε ακαριαία. Η είδηση για το τροχαίο σκόρπισε θλίψη στην πόλη, καθώς το θύμα ήταν γνωστό και αγαπητό. Λόγια παρηγοριάς για τους δικούς του ανθρώπους είναι αδύνατον να ειπωθούν αυτές τις ώρες. Ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους ανακοίνωσαν πως δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο οδηγό.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τη Λάρισα και ειδικότερα στον δρόμο προς Αγιά στο ύψος του χωριού Δήμητρα.

Το μοιραίο συμβάν έγινε περίπου στη 01:00 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κατευθυνόμενο προς Αγιά και βρέθηκε εκτός, δεξιά του δρόμου μέσα σε σημείο με βλάστηση.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 45χρονος οδηγός έχασε την ζωή του ακαριαία στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά ήταν ήδη αργά. Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Α.Τ. Αγιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις