Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λάρισα: Παραδόθηκε η γυναίκα που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό – Οι εξηγήσεις που έδωσε

Λάρισα: Παραδόθηκε η γυναίκα που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό – Οι εξηγήσεις που έδωσε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η φονική παράσυρση στη Λάρισα προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας. Η γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα…

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από τη Λάρισα και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ένας 56χρονος. Το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε και έκοψε το νήμα της ζωής του, οδηγούσε μια 39χρονη. Μια γυναίκα που αμέσως μετά τη φονική παράσυρση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, φοβήθηκε, την έπιασε πανικός και όπως φέρεται να είπε σταμάτησε το μυαλό της.

Μια 39χρονη είναι η οδηγός η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό της χθες το απόγευμα (12-11-2022) έναν 56χρονο άνδρα με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί θανάσιμα, στον δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα, έξω από τη Λάρισα.

Η 39χρονη προσήλθε χθες το βράδυ του Σαββάτου αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας όπου και παραδέχθηκε ότι ήταν η οδηγός του μοιραίου οχήματος. Η γυναίκα παραδόθηκε και είπε στους αστυνομικούς ότι φοβήθηκε από τα όσα συνέβησαν και γι’ αυτό τον λόγο εγκατέλειψε στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος αλλά βρήκαν τον 56χρονο άντρα νεκρό. Κοντά στον τόπο που εντοπίστηκε ο άτυχος άντρας νεκρός βρέθηκαν κομμάτια από σπασμένο φανάρι οχήματος.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, σε βάρος της 39χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις