Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς από τη Γιάννουλη στους δρόμους – «Μας έχουν ξεχάσει»

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς από τη Γιάννουλη στους δρόμους – «Μας έχουν ξεχάσει»

Οι πλημμυροπαθείς από τη Λάρισα δηλώνουν ξεχασμένοι. Ζητούν από την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δώσει λύσεις…

Καμία πρόοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν βλέπουν οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης στη Λάρισα και το πρωί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών για να μιλήσουν για τα συμπεράσματα των συζητήσεων, αλλά και τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Παράλληλα, ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα αλλά και με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο. Οι ίδιοι δήλωσαν πως στα περισσότερα ζητήματα που έθεσαν δεν πήραν ουσιαστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά τους.

Από αυτά τα πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσαν είναι το θέμα στατικότητας των Εργατικών Κατοικιών, η κατάσταση των θυροφραγμάτων, αλλά και οι συνθήκες καθαριότητας της περιοχής.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, σημειώνουν ότι οι αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί σε όλους ενώ οι δεσμεύσεις της Πολιτείας έχουν μείνει μόνο υποσχέσεις. Δείτε τι είπε κάτοικος της Γιάννουλης στο larissanet.gr.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Εργατικών Κατοικιών και στη συνέχεια έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο Λάρισας Κοζάνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις