Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Ποινική δίωξη σε γνωστό παίκτη ριάλιτι μετά την καταγγελία «φωτιά» 16χρονης στα Φάρσαλα

Νέα διάσταση στην υπόθεση που τις τελευταίες μέρες έχει συνταράξει τη Λάρισα και τα Φάρσαλα μετά την καταγγελία ανήλικης για γνωστό παίκτη ριάλιτι…

Η 16χρονη κατονομάζει τον παίκτη ριάλιτι στη μήνυση που έκανε. Με αυτή ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, για τα όσα της έκανε όπως λέει πριν από περίπου 1,5 μήνα. Όταν μετά από νυχτερινή διασκέδαση, ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ αλλά η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Δικαστική τροπή λαμβάνει πλέον η υπόθεση της καταγγελίας που έκανε 16χρονη κατά του 27χρονου παίκτη ριάλιτι. Από χθες (20-01-2022) έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του 27χρονου για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Το συμβάν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έγινε αργά το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων, ενώ την επόμενη ημέρα – 3 Δεκεμβρίου – η 16χρονη προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία των γονιών της όπου και υποβλήθηκε μήνυση κατά του 27χρονου.

Η Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της ανήλικης, σε δήλωσή της στο larissanet.gr επισημαίνει ότι «η ανήλικη παθούσα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον στις δικαστικές Αρχές καθότι η ίδια λίγες μόλις ώρες από την τέλεση της αξιόποινης πράξης για την οποία και ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη προσέφυγε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν της προηγούμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε με τρόπο ρητό και απερίφραστο την εμπιστοσύνης της τόσο στις αστυνομικές, όσο και στις δικαστικές αρχές».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις